marți, 7 februarie 2017

Orase de hartie de John Green



Editura:Trei
Numarule de pagini:368
Sinopsis:Lumea se rastoarna cu doarcatevasaptamaniinainte de terminarealiceului: Margo reapare in viatalui Quentin. In toiulnoptii, imbracata in costum de ninja, gatapentru o nouaaventura.Extravaganta, frumoasa, imprevizibilasiindependenta, Margo l-a fascinatdintotdeaunape Quentin.Indragostitiremediabil de ea, o urmeazaorbeste, incantatsaia parte la planurilejucausesivindicative ale ingenioaseiMargo.Numai ca fata dispareiar. De data aceastadefinitiv. Margo, fata visurilor care a fostintotdeauna o enigma, acumdevineun mister. Pentru Quentin. Care nu maigasestenimicaltcevadecatindicii… lasate de eapentru el. De aceea, decide sa le urmeze. 
Parerea mea:
Aceasta carte ca oricealta carte a lui John Green te tine in suspanspana in ultimulmoment.Este o carte plina de aventura, suspanssiarataintr-un felsaualtularataactivitateaunuidetectiv. Margo personajul principal feminineste o aventuriera de mica impreuna cu personajul principal masculine Quentin (Q) la varsta de 7 ani   descopera un cadavru la locul de joaca, Margo afladetaliilesiaflacauzamortiiaceluiom.Dupaaceazieidoi nu maivorbesc desi sunt in acelasiliceusi in aceeasiclasa.Darintr-o noapte cu catevasaptamaniinainteaabsolviriiapare la geamulluisiviataamandurora de schimba.Aparcele 11 sarciniisi se petrececevaminunat.Dupaaceeanoapte Margo disparsi Q disperatincepesa o caute. In scurttimpisi da seama ca eai-a lasatmici indicia siodataceacestaincepesa le urmeze nu mai e cale de intoarcere.
Dacaaimaicitit John Green panaacuminseamna ca estifamiliarizat cu stilulluilibertinsi direct.
Filmul nu a fostasauncliseudacaaicititinaintecartea. Mie celputin mi-a placut.Per total oferfilmului 3,5pupicisicartii 4,5 puppici.
Sper ca aceastarecenzie v-a facut s avadoritisacititiaceasta carte. Pana data viitoare read on!
Pupici<3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu